Kies de juiste afmeting

De vraag “welke afmeting moet ik kiezen?” krijgen we vaker te horen. Eén antwoord is hierin voornaam; kies niet een te kleine afmeting. Kies je voor een te kleine afmeting kunstwerk boven bijvoorbeeld je bank of bed, dan valt het in zijn geheel weg boven het meubel.

Daarvoor hebben we een voorbeeld gemaakt zodat je een beter beeld krijgt van de grootte van het kunstwerk.

Textielframes & Doeken

Eindeloos van look veranderen… kies dan voor textielframes! Volledig aan te passen aan je wensen met bijvoorbeeld verlichting, een geïntegreerd scherm of tv, of extra geluidsisolatie. Neem hiervoor even contact met ons op. Een overweldigend effect gegarandeerd. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Kies je voor een textieldoek, dan is het goed om te bepalen welk formaat je wenst. Met een textieldoek kun je eindeloos je interieur veranderen. Het gekozen kunstwerk is dan ook behoorlijk bepalend in je interieur, denk daarom goed na over een bepaald formaat.

Ons advies is om een textielframe & doek over een volledige wand te nemen. Over het algemeen is dit dan ook een custom made product, exact op de door jou aangegeven maat. Onderstaand een aantal voorbeelden.

Wens je een op maat gemaakt textielframe en doek, of heb je het frame al en wens je alleen een op maat gemaakt doek. Neem dan even contact met ons op. Download hieronder de montagehandleiding

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Denk hierbij niet alleen aan de textielwanden, maar zeker ook aan plexiglas. Met de diepte van 10mm geeft de foto een nog “diepere” indruk. Uiteraard behoren aluminium / Dibond en het wel bekende canvas ook tot de mogelijkheden. Naadloos behang…. heb je daar al eens aan gedacht?