Fading Lights

Werk van de Maand Februari

Fading Lights

Het werk van de maand Februari: “Fading Lights” van artiest MPJ van der Ven

Urbex fotografie is en kan spannend zijn, ware kunstwerken. Kunstwerken met een verhaal; een verhaal van de fotograaf maar ook een verhaal van jou als klant of inmiddels trots eigenaar van dit prachtige kunstwerk bij jouw aan de muur. Fading Lights brengt een bijzonder gevoel met zich mee, dat hebben we inmiddels ook vernomen van uit het land. 

Marloes aan het woord ...

Fading Lights  …. mijn verhaal

“Iedere gang in dit gebouw is uniek en betoverend, maar deze gang, deze gang spant de denkbeeldige vervallen kroon. Het is alsof er een theatershow opgevoerd wordt door de tijd. Zo laten de blauwe verfbladders langzaam los, de oude bladeren van de bomen liggen verzameld in de hoeken alsof ze uitgeput zijn van jaren dansen door de wind en de lampen zijn als een spotlight die al jaren niet meer aan zijn geweest.  En dan doet de zon haar intreden. Door de kapotte ramen vinden de zonnestralen makkelijk hun weg naar de gang en lichte de gang tijdelijk weer op. Het duurde maar enkele seconden maar het beeld was prachtig. Ik besluit klaar te gaan staan en te wachten, seconden, minuten…, te wachten totdat de zonnestralen hun intreden weer doen en ik leg ze snel vast, want binnen enkele seconden zijn ze weer verdwenen als “Fading Lights”.  

Bestel Fading Lights op jou favoriete materiaal

Ik ben Marloes van der Ven en als “MPJvanderVen: Unleashed Photography” neem ik U met mijn foto’s mee op reis in de prachtige vervallen en vergeten wereld

“In een prachtig vervallen huis speelt de zon en een zacht windje met de kapotte gordijnen. Het bed is voor de laatste keer liefdevol opgemaakt met dekens en een laag stof. Het leven is stil gaan staan in dit huis en alleen het portret is het bewijs van een warme herinnering van wat ooit eens was. Tegelijkertijd maakt de natuur door het kapotte raam haar intrede.”

Wil je meer weten over Marloes en haar werken, bekijk dan haar eigen pagina en geniet van de heerlijke platen die zij als professionele fotograaf neer zet.

Bestel Fading Lights nu direct via de shop

Laatste berichten