Veelgestelde vragen

Urban aan de Muur

Urban aan de Muur draagt alle fotografen een warm hart toe. Zij zijn het immers die door weer en wind op pad gaan om de allermooiste foto’s te schieten. We werken samen met geselecteerde Urban fotografen, die allemaal tot de top van hun vakgebied behoren. Speciaal voor Urban aan de Muur hebben zij allemaal een exclusieve collectie beschikbaar gesteld. Urban aan de Muur staat voor de beste kwaliteit, zowel in de foto’s,  materialen en prints. Daardoor haal je niet alleen een prachtig, maar ook uniek werk in huis! 

Urban aan de Muur werkt samen met geselecteerde Urban fotografen, die allemaal tot de top van hun vakgebied behoren. Vanzelfsprekend is dit een select gezelschap. Je vindt een exclusieve collectie van onderstaande fotografen op Urban aan de Muur:

Lees van elke fotograaf het persoonlijke verhaal achter de werken door op de naam klikken.

Je krijgt van ons bij elke bestelling op Urban aan de Muur een gratis ophangsysteem t.w.v. € 29,95! Zo hangt je nieuwe werk altijd perfect aan je muur.

Bestellen

Urban aan de Muur werkt samen met geselecteerde Urban fotografen die allemaal tot de top van hun vakgebied behoren. Zij hebben stuk voor stuk een exclusieve collectie samengesteld, speciaal voor Urban aan de Muur. Je bestelt dus een uniek werk voor aan je muur, dat nergens anders te verkrijgen is. Geen 13 in een dozijn dus, maar exclusieve werken van de beste Urban fotografen van de wereld. Laten we eerlijk wezen, jij wilt toch ook iets unieks aan de muur!? 

Kies eenvoudig in onze shop je favoriete werk uit. Selecteer bijvoorbeeld op categorie, je favoriete fotograaf of bekijk de flashdeals! Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk dan eerst onze interieur tips.

Kies daarna materiaal en afmeting. Twijfel je over welk materiaal je moet kiezen? Lees dan onze uitgebreide uitleg over alle materialen.

Ook de afmeting is bepalend voor hoe het werk tot z’n recht komt aan jouw muur. Twijfel je over welke afmeting je moet kiezen? Lees dan onze uitgebreide uitleg over afmetingen.

 

Ieder werk wordt speciaal voor jou gemaakt. Jij kiest dus eerst het materiaal waarvan jij denkt dat het het beste tot z’n recht komt aan jouw muur. Dat is lastig zonder het eerst gezien te hebben, dat begrijpen we. Twijfel je over welk materiaal je moet kiezen? Lees dan onze uitgebreide uitleg over alle materialen.

Ieder werk wordt speciaal voor jou gemaakt. Jij kiest dus eerst de afmeting waarvan jij denkt dat deze het beste tot z’n recht komt aan jouw muur. We bewaken echter wel het beeld waar onze fotograaf z’n ziel en zaligheid in heeft gelegd, daar wordt bij Urban aan de Muur nooit aan getornd. De collecties foto’s die je vindt op Urban aan de Muur, daar zijn onze fotografen enorm trots op. Daar gaan we dus geen hoekjes, rondjes of stukken vanaf halen. Dus geen gekke vormen of vierkante foto’s! Voor jou ook fijn: what you see is what you get! Dat is lastig zonder het eerst gezien te hebben, dat begrijpen we. Twijfel je over welk afmeting je moet kiezen? Lees dan onze uitgebreide uitleg over alle afmetingen.

Verzending

Alle verzendingen binnen Nederland, België en Luxemburg zijn gratis thuisbezorgd. 

We werken samen met verschillende vervoerders, waarmee we goede afspraken gemaakt hebben over stiptheid, leverbetrouwbaarheid en de handling van onze kwetsbare werken. Daarnaast worden alle werken stevig ingepakt. 

Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt, je haalt dus een uniek werk in huis! Dit houdt wel in dat we een paar dagen nodig hebben om jouw bestelling te produceren en bij je thuis af te leveren. Gemiddeld genomen hebben we 5 – 7 werkdagen nodig om je bestelling klaar te maken voor verzending. Cadeaubonnen heb je na 1 -2 werkdagen in huis.

Betalen

Betalingen aan Urban aan de Muur verlopen altijd via een beveiligde verbinding. 

je kunt kiezen uit iDEAL, Creditcard, PayPal, ApplePay en Bancontact.

Heb je een cadeaubon? Vul dan tijdens het afrekenen je persoonlijke code in.

Je kunt bij Urban aan de Muur ook een werk voor op je bedrijf bestellen, uiteraard op factuur. Vink tijdens het afrekenproces “ik wil een factuur” aan en we sturen je een factuur toe.

Meer weten over zakelijk bestellen, of een zakelijk abonnement met periodiek wisselende werken voor op je bedrijf? Bekijk dan onze zakelijke pagina.

Toch nog wat andere vragen?? Neem direct contact met ons op