Curly Photography

Leer Curly Photography kennen, lees het persoonlijke verhaal en bekijk direct de collectie van deze artiest op Urban aan de Muur. Je zult versteld staan.

Marianne Hoefakker | Curly Photography

Ik ben Marianne en heb een grote passie voor oude verlaten panden, de zgn abandoned places en architectuur. Mijn passie ontdekte ik meerdere jaren terug toen ik samen met een goede vriend naar mijn eerste urbex-locatie ging. Ik stond ademloos, in het eerste gebouw die we betraden, te kijken. Wat een kleuren wat een gaaf verval. Het was een hele grote locatie en in ieder gebouw was ik weer verbaasd hoe mooi het verval was. Sinds die tijd zoek ik het internet af naar mooie vervallen en verlaten gebouwen, fabrieken, sanatoria, kerken en soms ook huisjes. Hoe meer bladders en natuurlijk verval hoe mooier. Mijn allergrootste passie om te fotograferen zijn trappen en deuren in lange gangen. Ook de geschiedenis van het pand vind ik ook vaak heel interessant en vraag me dan af waarom het gebouw is verlaten en vaak zijn er zelfs nog persoonlijke spullen en meubels.

Volg de artiest op social

Samenwerken?

Hey interieur stylist.
Geinteresseerd om de werken van Curly Photography in je interieur ontwerp op te nemen. Dat kan. Neem direct contact met ons op en we gaan graag de samenwerking aan.