Marian Roest

Leer Marian Roest kennen, lees het persoonlijke verhaal en bekijk direct de collectie van deze artiest op Urban aan de Muur. Je zult versteld staan.

Marian Roest | Photography by Marian

Hey!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina bij Urban aan de Muur. Ik ben Marian Roest, trotse eigenaar van Photography By Marian. Geboren en getogen in Lage Mierde (NB) en moeder van 3 kids. Inmiddels ben ik verschillende jaren werkzaam als fotograaf maar sinds kort heb ik mijn baan opgezegd om voortaan volledig met fotografie bezig te kunnen zijn. Ik doe niet alleen urban, wat je voornamelijk van mij terug gaat vinden op deze pagina is avondfotografie. Maar ik houd ook ontzettend van het fotograferen van kinderen, van baby/zwangerschap tot aan gezinsreportages. Maar ook bij huwelijken kan ik er ontzettend van genieten om de mooiste momenten vast te leggen. Interesse? Neem maar eens een kijkje op mijn socials…

Volg de artiest op social

Toen ik gevraagd werd om voor Urban aan de Muur foto’s te gaan maken was ik meteen enthousiast. Het is een prachtig platformwaar kwaliteit voorop staat en mijn werk mooi uit de verf komt. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s is belangrijk maar ook de materialen waarop afgedrukt wordt. Alle werken die hier te vinden zijn, kun je nergens anders kopen. Dus ook als koper haal je een uniek staaltje kwaliteit in huis.

Samenwerken?

Hey interieur stylist.
Geinteresseerd om de werken van Marian Roest in je interieur ontwerp op te nemen. Dat kan. Neem direct contact met ons op en we gaan graag de samenwerking aan.