Marije Hofman

Leer Marije Hofman kennen, lees het persoonlijke verhaal en bekijk direct de collectie van deze artiest op Urban aan de Muur. Je zult versteld staan.

Marije Hofman

De schoonheid van het vergankelijke is op haar best wanneer zij slijt, veroudert en uiteindelijk vergaat. Dat proces probeer ik als urban fotograaf vast te leggen met mijn camera. 

Op bezoek bij eenvoudige, vervallen boerderijtjes of juist uren slenteren op grote, verlaten fabrieksterreinen. Wie heeft er ooit gewoond of gewerkt? Wat heeft er zich allemaal afgespeeld? Elke explore, hoe klein of groot, is een bijzondere ervaring. 
Je stapt binnen in een wereld waar de tijd soms al jaren heeft stilgestaan. Een laatste ogenblik lijkt voor altijd voort te duren, maar de tand des tijds heeft er wel degelijk toegeslagen. De verfbladders, roestige hekwerken of beschimmelde muren maken de beelden extra bijzonder. Het zijn die rauwe eigenschappen van de locatie die ik wil laten spreken in de beelden. De ene keer ga ik op zoek naar symmetrie, de andere keer naar boeiend lijnenspel. Wanneer de natuur een locatie weer langzaam overneemt, is voor mij de cirkel weer rond. 

Ik ben Marije Hofman, ga met me mee op reis en ontdek een prachtige, verborgen wereld.

Volg de artiest op social

Laat je inspireren door de kunstwerken van Marije Hofman bekijk meer beelden op haar Instagram pagina.

Samenwerken?

Hey interieur stylist.
Geinteresseerd om de werken van Marije Hofman in je interieur ontwerp op te nemen. Dat kan. Neem direct contact met ons op en we gaan graag de samenwerking aan.