MPJ van der Ven

Leer MPJ van der Ven kennen, lees het persoonlijke verhaal en bekijk direct de collectie van deze artiest op Urban aan de Muur. Je zult versteld staan.

Marloes van der Ven | MPJ van der Ven

“In een prachtig vervallen huis speelt de zon en een zacht windje met de kapotte gordijnen. Het bed is voor de laatste keer liefdevol opgemaakt met dekens en een laag stof. Het leven is stil gaan staan in dit huis en alleen het portret is het bewijs van een warme herinnering van wat ooit eens was. Tegelijkertijd maakt de natuur door het kapotte raam haar intrede.”
Een van mijn eerste ervaringen als urban exploring fotograaf in een vervallen huis in het buitenland. Het portret aan de muur had een zachte glimlach op haar gezicht en ik was direct betoverd door het schouwspel wat zich afspeelde voor mijn cameralens. Ik ben Marloes van der Ven en als “MPJvanderVen: Unleashed Photography” neem ik U met mijn foto’s mee op reis in de prachtige vervallen en vergeten wereld. Urban Exploring is voor mij de manier om U te laten zien hoe mooi verval en vergetelheid is om te zien. Om te laten zien hoe de natuur altijd een manier vindt om te overleven en te bloeien in deze vergeten gebouwen. Het fotograferen van verlaten gebouwen is een magische spel vol schoonheden en uitdagingen. En iedere foto is dan ook beeld van een unieke herinnering. Een foto is een combinatie van de kwetsbaarheid, de overname van de natuur, de schoonheid, de vergeten herinneringen en de wijze waarop de tijd hier meester over is geworden.

Volg de artiest op social

Droom mee in de wereld van MPJ van der Ven bekijk meer op haar Instagram pagina.

Samenwerken?

Hey interieur stylist.
Geinteresseerd om de werken van MPJ van der Ven in je interieur ontwerp op te nemen. Dat kan. Neem direct contact met ons op en we gaan graag de samenwerking aan.