Een uniek ontwerp, exact op maat

Als erkend interieur / design bureau ontwerp je de mooiste ruimtes voor klanten. Een doordacht en smaakvol ontworpen interieur brengt indeling, functie en stijl samen. Maatwerk accessoires en opvallende details zetten de puntjes op de i. Zorg voor iets wat in het oog springt, of juist subtiel verweven is met de ruimte.

Bijvoorbeeld wandvullende textielframes met Urban foto’s. Bepalend voor de sfeer in de ruimte en bovendien in een handomdraai te vervangen.

Bij Urban aan de Muur bieden we de mogelijkheid om werken per kwartaal of zelfs per maand te vervangen. Doordat onze fotografen continue op pad zijn om de mooiste verlaten plekken in beeld te brengen, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Getoonde afbeelding is een verlaten kolenmijn gepresenteerd op een textielwand, waarbij de zon schitterend naar binnen schijnt. Perfect passend in bijvoorbeeld horecagelegenheden. Deze textielwand is in een handomdraai te vervangen naar een ander exemplaar.

Maatwerk

Eindeloos van look veranderen… maak het jezelf gemakkelijk met de textielframes van Urban aan de Muur! Per seizoen, per gevoel of per interieur een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken [textielwanden] in een handomdraai. Omdat de frames volledig op maat gemaakt kunnen worden, zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Deze peesdoeken zijn in standaard formaten te verkrijgen, maar zeker ook in exact opgegeven formaat. Custom Made dus.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Denk hierbij niet alleen aan de textielwanden, maar zeker ook aan plexiglas. Door de diepte geeft de foto een nog “diepere” indruk. Uiteraard behoren aluminium / Dibond en het wel bekende canvas ook tot de mogelijkheden.