Materialen

De keuze voor een bepaald materiaal is zeer persoonlijk. Persoonlijk van smaak en ook nog eens afhankelijk van je interieur. 

Een keuze uit materialen

De vraag “welk materiaal moet ik kiezen?” krijgen we vaker te horen. Eén antwoord is hierin voornaam; kies iets wat mooi past in je interieur en het werk goed tot zijn recht laat komen. Let ook goed op de afmeting. Kies je een te kleine afmeting voor boven bijvoorbeeld je bank of bed, dan valt het in zijn geheel weg boven het meubel.

Textielframes & doeken

Plexiglas

Dibond

Canvas

Hout

Textielframes & Doeken

Eindeloos van look veranderen… kies dan voor textielframes! Volledig aan te passen aan je wensen met bijvoorbeeld verlichting, een geïntegreerd scherm of tv, of extra geluidsisolatie. Neem hiervoor even contact met ons op. Een overweldigend effect gegarandeerd. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

Dibond

Dibond® is wereldwijd de bekendste merknaam op het gebied van aluminium sandwichplaten. Het is ook bekend onder de naam alupanel en dit plaatmateriaal is opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd uit aluminium en de kern is gemaakt van hard, zwart kunststof. Dit zwarte kunststof wordt ook wel polyethyleen (PE) genoemd en is UV-gestabiliseerd. Het resultaat is een stevige en toch lichte plaat.

aluminium wanddecoratie - Urban aan de Muur

Canvas

De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren een geliefd product als wandpaneel in diverse interieurs. De hoge resolutie print komt perfect tot z’n recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout. Lees alles over canvas.

Wanddecoratie canvas - Urban aan de Muur

Hout

Een foto op hout geeft een speciaal effect aan het werk. Bovendien wordt het op duurzaam vurenhout geprint. De hoge resolutie garandeert een geweldig resultaat. Kies je voor een gewone of een whitewash finish? Lees alles over hout.

Wanddecoratie hout - Urban aan de Muur