Aluminium wanddecoratie

Intense kleuren en diepte waardoor je werk van de muur knalt.

Dibond / Aluminium wanddecoratie

Dibond of Aluminium platen zijn stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt aluminium wanddecoratie ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. Je kiest je eigen formaat.

Toon de unieke werken van jouw favoriete artiest in je huiskamer of kantoor. Aluminium wanddecoratie is uitermate geschikt voor een high-end industriële uitstraling aan je muur. Ervaar de kleuren die eruit springen op dit materiaal.

Het werk wordt hoogwaardig geprint en heeft een superieure beeldkwaliteit met intense kleuren. De hoge resolutie print wordt direct verwerkt op het Dibond paneel voor extra detail. Door deze bewerking knallen de kleuren van je muur af en maakt het werk nog intenser.

Naast het lichte gewicht heeft Dibond nog meer excellente eigenschappen. Dibond borden en panelen hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom ook zeer geschikt voor toepassingen buiten. Ons advies is overigens wel om het werk binnen te hangen. 

aluminium wanddecoratie - Urban aan de Muur

Dibond / Aluminium wanddecoratie

Dibond of Aluminum wanddecoratie is stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt Dibond ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. 

  • Sterk en lichtgewicht Dibond®
  • Weerbestendig aluminium sandwichpaneel
  • Enkelzijdige bedrukking

LET OP

Bij elk werk krijg je van ons een gratis ophangsysteem, zo hangt je werk altijd perfect aan je muur!

Keuzes

Bij plexiglas heb je de keuze uit verschillende diktes. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen voor een print op de voor- of achterzijde. Het materiaal en de print zijn krasgevoelig, door op de achterzijde te printen is er minder kans op beschadigingen.

Bevestigen

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen voor Afstandhouders. Plaats de afstandhouders maximaal om de 80cm. Voor de heldere of opalen Plexiglas varianten kun je ook nog gebruik maken van blinde Ophangplaatjes. Plaats ook de ophangplaatjes maximaal om de 80cm. Helaas zijn de Ophangplaten niet geschikt voor Plexiglas met blockout. Houd er bij de montage rekening mee dat Plexiglas krasgevoelig is. Plexiglas heeft een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt. Dit betekent dat bij wisselende temperaturen het Plexiglas gaat werken. Dit kan een paar millimeter zijn per meter. Houd bij het monteren van Plexiglas hier dan ook rekening mee door je boorgaten iets ruimer te maken. Zo heeft je paneel meer ruimte om uit te zetten en voorkom je dat het Plexiglas bol gaat staan.

Populaire producten met Dibond bekijk direct deze producten

Laat meer zien