Muurdecoratie op doek

Ben je er klaar voor? In een handomdraai een volledig nieuwe sfeer in je kamer. Dit is echt geweldig. Kies je favoriete afbeelding of neem er twee en verwissel ze wanneer jij wil.

Textielwanden

Je favoriete werk levensgroot aan je muur. Een textielwand tovert je kamer of kantoor in een handomdraai om in een fraai tafereel. En met de eenvoudig te wisselen doeken verander je zo vaak je wil.

Toon de unieke werken van jouw favoriete artiest in je huiskamer of kantoor, levensgroot! Een textielwand is uitermate geschikt voor een chique luxe uitstraling aan je muur. Ervaar de kleuren die eruit springen op dit materiaal en alle details levensecht.

Het werk wordt in hoge resolutie geprint en heeft een superieure beeldkwaliteit met intense kleuren. De print wordt direct op het peesdoek geprint. Door deze bewerking knallen de kleuren van je muur af en maakt het werk nog intenser.

Het peesdoek is eenvoudig te vervangen. De pees die aan alle zijden van het doek bevestigd is schuif je eenvoudig in het frame. Door het licht elastische doek een klein beetje onder spanning te monteren heb je altijd een superstrak resultaat.

Textielwanden

Je favoriete werk levensgroot aan je muur. Een textielwand tovert je kamer of kantoor in een handomdraai om in een fraai tafereel. En met de eenvoudig te wisselen doeken verander je zo vaak je wil.

  • Prachtige hoge resolutie prints
  • Maak indruk met een werk over je gehele muur!
  • Eenvoudig wisselen van doek zonder montage werkzaamheden
  • In plaats van stucwerk, behang of verven en optioneel met geluidsisolatie

LET OP

Bevestig eenmalig het frame en wissel zo vaak van doek als je wil!

Keuzes

Bij plexiglas heb je de keuze uit verschillende diktes. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen voor een print op de voor- of achterzijde. Het materiaal en de print zijn krasgevoelig, door op de achterzijde te printen is er minder kans op beschadigingen.

Bevestigen

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen voor Afstandhouders. Plaats de afstandhouders maximaal om de 80cm. Voor de heldere of opalen Plexiglas varianten kun je ook nog gebruik maken van blinde Ophangplaatjes. Plaats ook de ophangplaatjes maximaal om de 80cm. Helaas zijn de Ophangplaten niet geschikt voor Plexiglas met blockout. Houd er bij de montage rekening mee dat Plexiglas krasgevoelig is. Plexiglas heeft een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt. Dit betekent dat bij wisselende temperaturen het Plexiglas gaat werken. Dit kan een paar millimeter zijn per meter. Houd bij het monteren van Plexiglas hier dan ook rekening mee door je boorgaten iets ruimer te maken. Zo heeft je paneel meer ruimte om uit te zetten en voorkom je dat het Plexiglas bol gaat staan.

Populaire producten op textielwand bekijk direct deze producten

Laat meer zien