Wanddecoratie glas

Intense kleuren en diepte in je kunstwerk, je bereikt het met plexiglas. Alsof je er zelf bij bent. Ervaar de kleuren die van je muur af springen.

Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

Toon de unieke werken van jouw favoriete artiest in je huiskamer of kantoor. Plexiglas is uitermate geschikt voor een chique luxe uitstraling aan je muur. Ervaar de kleuren die eruit springen op dit materiaal.

Het werk wordt hoogwaardig geprint en heeft een superieure beeldkwaliteit met intense kleuren. De print wordt verwerkt achter een 5 mm dikke acrylglas wand, ook wel plexiglas genoemd. Door deze bewerking knallen de kleuren van je muur af en maakt het werk nog intenser.

Let wel op dat je het werk niet in de volle zon hangt. Acrylglas / Plexiglas heeft de neiging om bij hitte te gaan krommen.

plexiglas urban aan de muur 2

Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

  • Glashelder, opaal en blockout Plexiglas
  • Direct op het materiaal geprint
  • Volledig op maat gemaakt
  • Optioneel met ophangsysteem

LET OP

Bij elk werk krijg je van ons een gratis ophangsysteem, zo hangt je werk altijd perfect aan je muur!

Keuzes

Bij plexiglas heb je de keuze uit verschillende diktes. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen voor een print op de voor- of achterzijde. Het materiaal en de print zijn krasgevoelig, door op de achterzijde te printen is er minder kans op beschadigingen.

Bevestigen

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen voor Afstandhouders. Plaats de afstandhouders maximaal om de 80cm. Voor de heldere of opalen Plexiglas varianten kun je ook nog gebruik maken van blinde Ophangplaatjes. Plaats ook de ophangplaatjes maximaal om de 80cm. Helaas zijn de Ophangplaten niet geschikt voor Plexiglas met blockout. Houd er bij de montage rekening mee dat Plexiglas krasgevoelig is. Plexiglas heeft een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt. Dit betekent dat bij wisselende temperaturen het Plexiglas gaat werken. Dit kan een paar millimeter zijn per meter. Houd bij het monteren van Plexiglas hier dan ook rekening mee door je boorgaten iets ruimer te maken. Zo heeft je paneel meer ruimte om uit te zetten en voorkom je dat het Plexiglas bol gaat staan.

Populaire producten met plexiglas bekijk direct deze producten