Mogen we je voorstellen

Mogen we je voorstellen

Hoi! Hey wat leuk dat jullie mijn allereerste blog lezen.

Ik zal beginnen iets over mezelf te vertellen zodat jullie een beetje een beeld van me krijgen. Mijn naam is Bianca van Tilburg, 32 jaar jong en eigenaresse van het inmiddels alweer 5 jaar bestaande BES etalage styling & interieur. En zoals jullie misschien al weten of in ieder geval nu dan toch… Sinds heden ook stylist van Urban aan de Muur. Zo tof.

Naast het stylen en vormgeven van warme en stijlvolle interieurs, maak ik ook sprekende etalages. Ik word superenthousiast van een prachtig interieur waarin kleuren en materialen helemaal samenkomen en aanvoelen als een warm thuis. Maar ook een etalagebeeld waarin bijvoorbeeld de kleuren van de kleding matchen met het decor maakt mij erg blij. Mijn werkgebied is voornamelijk in Noord-Brabant en het Noorden van België. Een beetje een grensgeval zeg maar. Mijn bedrijf is ook gevestigd in het grensgebied Baarle – Nassau weliswaar. Een beetje Nederland en een beetje België. Best of both worlds.

Over de wereld gesproken, hoeveel toffe Urbex Locaties zijn er wel niet! En wat is het ontzettend gaaf dat de allerbeste fotografen dit hebben vastgelegd voor in onze interieurs. Ik geniet er dan ook enorm van om deze prachtige afbeeldingen mee te nemen in de meest mooie interieurs

Laatste berichten