Welkom bij Urban aan de Muur

Geboren uit passie en vanuit de gedachte dat goede fotografen “artiesten” zijn en geen “nummer”. Onze geselecteerde artiesten zijn fotografen die met hun vak bezig zijn en dat najagen wat zij het liefste doen en het beste kunnen, het maken van het perfecte plaatje op Urban locaties. Wij werken alleen met geselecteerde fotografen, hierdoor bewaken wij de kwaliteit van onze kunstwerken; naam van de fotograaf en naam van Urban aan de Muur. 

Unieke Kunstwerken

De foto's op Urban aan de muur zijn unieke werken en worden uitsluitend bij Urban aan de muur aangeboden.

Hoge Kwaliteit

Urban aan de muur levert enkel werken van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Samenwerken

Het interieur van jouw klanten nog mooier maken, dan werken we graag met je samen

Abonnement.... (?)

Steeds iets anders aan de muur? Urban aan de muur biedt abonnementen voor wisselende kunst aan de muur.

Wat bieden we je

Urban aan de muur biedt unieke kunst voor aan jouw muur. We hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten met een high-end uitstraling. Perfect om je ruimte het gevoel te laten weergeven wat je voor ogen hebt.

Afhankelijk van de ruimte waar het werk komt te hangen, het licht in die ruimte en de gewenste grootte past een foto, en het materiaal waarop je deze laat drukken beter of minder goed. Een ruimtelijke bedrijfsreceptie behoeft een ander werk dan vergaderzaal zonder daglicht. En op de badkamer komt misschien juist die ene foto wel heel mooi tot z’n recht, terwijl dat niet het geval is boven je bank.

Voor dit soort vraagstukken kun je Urban aan de muur om advies vragen. Ga je voor een werk op plexiglas of een grote textielwand? We bieden de werken ook in abonnementsvorm aan. Zo ben je verzekerd van steeds wisselende kunst en komt een van onze professionals met je bespreken welke werken mooi tot z’n recht komen, welke materialen geschikt zijn voor de ruimte en met welke frequentie de wisseling plaatsvindt.

Interesse in een Urban aan de muur abonnement? Neem contact met ons op.

Onze fotografen De fotografen die aangesloten zijn bij Urban aan de Muur, we noemen ze ook wel members. Anders gezegd "Ambassadeurs" van Urban aan de Muur. Elke fotograaf die exposeert op Urban aan de Muur is trots om "member" te zijn van dit platform en staat volledig achter de visie van Urban aan de Muur. Bekijk hieronder onze fotografen; hun eigen social kanaal en hun persoonlijke pagina op onze site.

Worsseling Artwork

Wigo Worsseling

MPJ van der Ven Unleashed Photography

Marloes van der Ven

Rusty Orange Urbex Photography

Dennis Jennekens

Curly Photography

Marianne Hoefakkers

Baksteen Productions

Levaronne Lourens

Photography by Marian

Marian Roest

Urbex et Orbi

Mark van Lammeren

Marij Hofman Photography

Marije Hofman

Take your business to the NEXT level start een warme samenwerking

Als erkend interieur / design bureau ontwerp je de mooiste ruimtes voor klanten. Een doordacht en smaakvol ontworpen interieur brengt indeling, functie en stijl samen. Maatwerk accessoires en opvallende details zetten de puntjes op de i. Zorg voor iets wat in het oog springt, of juist subtiel verweven is met de ruimte.

We denken graag met je mee, meer weten…. Lees hier verder of neem direct contact met ons op